Udsigt til alle sider

Scroll for at se mere
Boligerne

Luk lyset ind

Ikke to lejligheder er ens i dette enestående byggeri, da hver lejlighed er indrettet med fokus på gennemlyste rum og optimal udnyttelse af pladsen. Med størrelser fra 101 til 217 m2 fordelt på alt fra 3 op til hele 7 rum er der med garanti en lejlighed, der dækker netop dine behov.

I flere lejligheder er der mulighed for at etablere et eller to ekstra værelser, hvis behovet og ønsket er der. De fleste lejligheder er også indrettet med to badeværelser med brusebad.

Boligtyper

Se eksempler på boligtyper

Den mindste lejlighed i Jessens Mole er over 100 m2, og det er ikke tilfældigt. Jessens Mole er ikke bare et tag over hovedet – det er skabt som et hjem med plads til nærvær, samvær, frirum og gæster. Derfor er der 37 lejligheder med 37 planløsninger, og dermed 37 muligheder for at dække netop dine behov.

Se dig omkring i lejligheden

LEJLIGHED 5 / 106 M2 / 3 VÆRELSER / STUEPLAN

Gennemtænkt planløsning

Der er tænkt over detaljen i Jessens Mole. Hver lejlighed skal have en optimal planløsning, hvor lyset udnyttes optimalt.

Det gælder i særdeleshed også denne lejlighed, hvor du har både solopgang og solnedgang i det gennemgående opholdsrum. Derudover er der en altan på godt 4 m2 til den ene side og en skøn terrasse på over 17 mmod gårdrummet og den uvurderlige udsigt.

• 106 veludnyttede kvadratmeter med både altan og terrasse
• Stort opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét
• 2 gode soveværelser og 2 badeværelser med brusebad

Se dig omkring i lejligheden

LEJLIGHED 17 / 134 M2 / 4 VÆRELSER / 1. SAL

134 m2 og panoramaudsigt

Nyd din kaffe i solen på én af dine to altaner på henholdsvis 8 og 9 m2. Er vejret lunefuldt kan du nyde kaffen indendørs med absolut panoramaudsigt fra de store vinduespartier, der går fra gulv og næsten helt op til loftet.

Med et kæmpe opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét, er der lagt op til hyggeligt samvær – også for en større flok.

Lejligheden er født med tre gode værelser og to badeværelser – det ene med direkte adgang fra det største soveværelse.

• 134 kvadratmeter med 4 værelser og 2 altaner
• Stort opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét
• 3 gode soveværelser og 2 badeværelser med brusebad

Se dig omkring i lejligheden

LEJLIGHED 34 / 164 M2 / 4 VÆRELSER / 2. SAL

To-etagers boligdrøm

Med en loftshøjde på 2,6 meter og en vindueshøjde på 2,40 meter får du opholdsrum med en fantastisk rumfornemmelse og intensivering af lysgennemstrømningen. De smukke lyse trægulve, der er gennemgående i opholdsrum og værelser og de smukke vinduer, der strækker sig fra gulvet og næsten helt op til loftet, er med til at sende lyset rundt i lejligheden.

Nyd livet og sug indtrykkene til dig på dine to altaner eller din eksklusive tagterrasse på 97 m2. Alternativt kan du tage et pusterum indendørs i et taghus med en udsigt, der er få forundt. Her kan du følge årstidernes skiften på tæt hold og følge med i livet mod byen og mod vandet.

• 164 kvadratmeter med 4 værelser og to altaner
• Trappe op til taghus med omkringliggende tagterrasse på 97 kvadratmeter
• 3 gode soveværelser og 2 badeværelser med brusebad
• Mulighed for ekstraværelse i tagetagen

Se dig omkring i lejligheden

LEJLIGHED 35 / 151 M2 / 4 VÆRELSER / 2. SAL

Ro på den ene side – liv på den anden

Jessens Mole har én af byens bedste beliggenheder og med denne 151 mstore lejlighed, har du det bedste fra alle verdener: Byen med liv og leben på din ene altan og havudsigt og ro på din anden.

Skal du have det hele med på én gang, har du knap 62 mtagterrasse at boltre dig på. Herfra kan du nyde den evigt foranderlige udsigt ud over vandet, betragte det smukke gårdmiljø og følge med i byens liv på én og samme tid.

• 151 kvadratmeter med 4 værelser
• 2 altaner og en tagterrasse på 62 kvadratmeter
• Adgang til den ene altan fra både opholdsrum og soveværelse
• 2 gode soveværelser og 2 badeværelser med brusebad
• Mulighed for ekstraværelse i tagetagen

Se dig omkring i lejligheden

LEJLIGHED 37 / 217 M2 / 5 VÆRESLER / 2. SAL

Liebhaveri på 1. klasse

Det bedste af det bedste er forbeholdt dem, der er tidligt ude og sikrer sig denne fantastiske lejlighed med absolut panoramaudsigt ud over vandet. Med hele 217 kvadratmeter og mulighed for etablering af hele 7 rum, kan denne lejlighed dække ethvert behov og opfylde enhver boligdrøm.

Denne luksuriøse penthouselejlighed har en fransk altan, en stor terrasse på 57 m2 med udgang fra opholdsrummet og imponerende 129 m2 tagterrasse. Et mekka af udekvadratmeter til en hverdag på toppen af livet.

• 217 kvadratmeter med to badeværelser og mulighed for 5 til 7 værelser
• 2 tagterrasser på henholdsvis 57 og 129 kvadratmeter
• 3 gode soveværelser og 2 badeværelser med brusebad
• Panoramaudsigt hele vejen rundt

Udeliv

Privat gårdrum
– en grøn oase

Gårdrummet er hævet op, hvilket ikke bare tilsikrer en fænomenal udsigt, men som også skærer vinden af, så hvidvinen kan nydes i læ. Indretningen og beplantningen er nøje gennemtænkt for at skabe perfekte opholdsområder med fokus på sollys og en hyggelig og rolig atmosfære.

Materialer

En lettere hverdag

Slå en streg over en hverdag med vedligehold og plæneklipning og byd en ny hverdag velkommen. En hverdag med tid og plads til det, der giver livet værdi.

Alle lejligheder i Jessens Mole-byggeriet er opført i gedigne og vedligeholdelsesfrie materialer. Det betyder ikke kun, at du kan bruge sommeren på noget andet end at male vinduer. Det betyder også, at rengøring klares på nul komma fem, og at dit hjem holder sig smukt i meget lang tid, da de hårdføre materialer kan modstå dagligdagens slitage.

Se materialeliste

Faciliteter

Alt under ét tag

Parkeringskælderen i Jessens Mole er aflåst, og du kan tage elevatoren direkte op til din lejlighed, uden at skulle udenfor. Din cykel kan du parkere enten indendørs i cykelrummet, der har direkte adgang til gadeniveau, eller du kan benytte cykelparkeringen udendørs. Til mindre reparationer er der indrettet et cykelværksted i kælderen. Hvis du bestiller en større forsendelse, kan fragtmanden stille den klar til afhentning i det dertil indrettede pakkerum. Med til hver lejlighed hører et depotrum, og hver lejlighed er udstyret med et låsesystem, der gør, at du kan åbne og låse døren via din smartphone.

Valg og tilvalg

Dit hjem
– din beslutning

 

Kvalitet af denne kaliber findes ikke lige på Sydfyn. Alt i Jessens Mole opføres med gedigne og tidløse materialer fra førende leverandører.

Som standard er eksempelvis alle køkkener fra uno form, hvidevarer er energiklasse A fra Siemens, højkvalitets plankegulvene og samtlige vinduer har støjdæmpende ruder. Men det er dit hjem, vi bygger, og derfor har du naturligvis mulighed for at få indflydelse på såvel køkkentype som klinker og gulve. Herudover tilbyder vi en række tilvalg, som kan forsøde og forenkle livet, hvilket du kan læse mere om i vores tilvalgskatalog.