Det bedste livet har at tilbyde

Scroll for at se mere
Om Svendborg

Det gode liv starter i Svendborg

Byen der er kendt som stedet, hvor livsnyderiet starter og oplevelserne tager sit udgangspunkt – Svendborg.

Herfra sejler man ud mod øhavets 55 øer og holme, hvor hver sømil byder på nye herligheder for øjet og for sjælen. Her sættes der gang i smagsløgene til nordens største fødevaremarked, hvor tusinder samles for at tage en bid af Kulinarisk Sydfyn. Her svinges dansebenet til mere end 750 årlige koncerter, festivaler og musikarrangementer. Her stimler Danmarks skuespillerspidser sammen for at kæmpe om landets eneste filmpris, der bestemmes af publikum – SVEND PRISEN. Her finder du andet og mere end mainstream med vinhandlere, guldsmede, ostehandlere, lokale specialbutikker og Torvedagens mange tilbud. Her udvides horisonten med kulturelle arrangementer i kul­turhuset og i det smukke gamle Svendborg Teater. Herfra tager livet sit udgangspunkt, og her skal du bo.

Området

Første parket til en hverdag i særklasse

Det er sjældent for Danmark og et unikum for Svendborg – moderne lejligheder placeret i vandkanten med byen i baghaven og liv til alle sider.

Svendborg Havn

Fremtidens Havn

Bedre bliver det ikke. 37 unikke lejligheder midt på Svendborg havn. Med en usammenlignelig udsigt, unik beliggenhed, og alt hvad Svendborg har at tilbyde i ’baghaven’, bliver drømmen om det gode liv en realitet.

Boligprojektet Jessens Mole er en del af en større havneudviklingsplan for Fremtidens Havn i Svendborg. Ambitionerne for området er høje, og kommunens vision er klar: At skabe et moderne oplevelsesrum af urban karakter med respekt for det eksisterende miljø og historie. Arbejdspladser, uddannelser og boliger skal fusionere med kulturelle tilbud og aktiviteter på og ved vandet.

Havnen skal byde på mere af alt det gode, den allerede tilbyder, og være en åben og bæredygtig bydel for alle.

Historien

Udsigt til historien

En maritim historie stævner ud lige uden for dine vinduer i form af den smukke veteranfærge Helge og de elegante træskibe fra J. Ring-Andersen Skibsværft.

Svendborg Havn er Danmarks bedst bevarede industrihavn og bærer på en maritim kulturarv – en arv der stiller krav til udviklingen af havnen. Jessens Mole er fremtidens boligform, som tager sit arkitektoniske afsæt i havnens historie, kvaliteter, særpræg og den lokale identitet.